Проросійські "козаки" влаштували рейд по кримськотатарських домівках

Причиною "рейду" стало те, що напередодні в кількох селах району автобусні зупинки були прикрашені українською державною символікою, а пішохідні переходи пофарбовані в жовто-синій колір.

По оселях кримських татар у Криму пройшлися так звані "кримські казаки". Ілюстрація:http://15minut.org/

У Криму, в селі Долинка Красноперекопського району близько двадцяти п'яти кримських казаків пройшлися по домівках кримських татар, повідомляє прес-служба Меджлісу кримськотатарського народу з посиланням на голову Красноперекопського регіонального меджлісу Саніє Аметову. Про це пише видання Крим.Реалії, інформують Патріоти України.

«Сьогодні, 28 грудня, в с. Долинка Красноперекопського району Криму близько двадцяти п'яти кримських казаків під керівництвом отамана Яковлєва та його заступника Рохмана влаштували рейд по домівках кримських татар», –йдеться в повідомленні.

«Причиною таких дій казаків послужило те, що напередодні в кількох селах району, включаючи с. Долинка, автобусні зупинки були прикрашені українською державною символікою, а пішохідні переходи пофарбовані в жовто-синій колір», – зазначили в Меджлісі.

Лідери кримських татар неодноразово заявляли про репресії відносно кримських татар з боку російської влади Криму.

Верховна Рада України офіційно оголосила початком тимчасової окупації Криму 20 лютого 2014 року. 7 жовтня президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Країни Заходу також не визнають анексію Криму і запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...