Прославиться хоч на пенсії: Ще одна "зірка" естради проситься до списку ""Миротворця"

На концерті в окупованому Луганську виступив російський музикант Олександр Маршал.

Олександр Маршал. Фото:http://sobesednik.ru/

Відомий російський музикант Олександр Маршал (справжнє ім'я - Олександр Віталійович Міньков) виступив вчора, 12 травня, в окупованому Луганську на концерті в честь річниці "референдуму" про відділення від України. Про це повідомляють підконтрольні бойовикам з терористичної організації "ЛНР" ЗМІ, зазначають Патріоти України.

У "святі" в центрі захопленого бойовиками "ЛНР" Луганська пройшов концерт під назвою "З Днем народження, Республіка моя!".

У виступі брали участь також гурти "Челсі", "Авіатор" та "Міраж".

Тисячі молекул живої матерії можуть породити мільйони, які стають дуже стійкими до деградації: Науковці розгадали таємницю "святого Граалю"

неділя, 28 квітень 2024, 3:25

Таємниця, яка понад 50 років спантеличила наукове товариство, нарешті була розгадана. Команда з Університету Лінчепінга, Швеція, і Гельмгольца в Мюнхені виявила, що певний тип хімічної реакції може пояснити, чому органічна речовина, що міститься в річк...

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...