"Просто глазам больно от этой грамматики": Путінський гібрид насмішив мережу своїм дописом (скріншот)

Терорист намагався викликати співчуття у читачів, але насправді тільки усіх насмішив своєю вражаючою "грамотністю".

Бойовик-невдаха навряд чи знає про тропічні острови. Фото: соцмережі.

Бойовик з екзотичним позивним «Бора Бора» розмістив на своїй сторінці в соцмережі сльозливі звернення. Ця публікація попалася на очі користувачеві Facebook Анатолію Штефану Штірліцу, передають Патріоти України.

Бора Бора сильно ображений на друзів-сепаратистів за байдужість. Мовляв, служив вірою і правдою, регулярно здавав на «общак», а тепер лежить в лікарні - забутий усіма. Але не стільки змістом примітний цей пост, скільки мовою, на якій він написаний. Ще раз можна переконатися в тому, що «герої Новоросії» так і не освоїли ту мову, за яку "святу кров проливали".

«О великий, могучий, правдивый и свободный русский язык! Кинули братушки побратима», — пише Анатолій. Із ним погодилися в коментарях:

«Больно глазам, больно глазам от этой грамматики»;

«А можно перевести это на какой-то из широко распространенных языков?»;

«А чего-же оно себе неправоЦлавный никнейм завело «бора бора», а не исконнорасцейский «могодан…».

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...