Протести перестають бути мирними? У РФ підірвали вибуховий пристрій біля входу в будівлю Пенсійного фонду (відео)

Унаслідок вибуху біля будівлі відділення Пенсійного фонду РФ у Калузі пошкоджено зовнішню обшивку, вилетіло кілька плит і розбито вхідні двері.

Наслідки вибуху біля будівлі Пенсійного фонду в Калузі. Фото: скріншот з відео.

У Росії в Калузі підірвали двері на вході в будівлю місцевого відділення Пенсійного фонду на вулиці Болдіна. Про це повідомила 3 серпня місцева телекомпанія "НИКА-ТВ", передають Патріоти України.

Згодом повідомлення про подію видалили, проте новина про вибух збереглася у кеші Google. Вибух стався приблизно о 4 ранку. Джерело телекомпанії повідомило, що вибуховий пристрій, можливо, було наповнено патронами від автомата Калашникова та іншими патронами дрібного калібру. "Калужские новости" написали, що внаслідок вибуху пошкоджено зовнішню обшивку будівлі, вилетіло кілька плит і розбито скло вхідних дверей. Біля входу працюють слідчі, але Пенсійний фонд продовжує роботу. У поліції та МНС відмовилися коментувати подію.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...