Процес століття: Анджеліна Джолі викликає в суд Дженніфер Еністон

Голлівудській актрисі доведеться під присягою розповісти про своє життя в шлюбі з Бредом Піттом.

Анджеліна Джолі і Дженніфер Еністон об'єднаються, щоб остаточно "добити" красунчика Бреда. Фото: chto-proishodit.ru.

Адвокати голлівудської актриси Анджеліни Джолі планують викликати колишню дружину Бреда Пітта Дженніфер Еністон в суд. Під присягою Дженніфер доведеться розповісти про пристрасть актора до алкоголю і наркотиків, а також про його неконтрольовані спалахи гніву, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як повідомляється, ще за часів шлюбу з Еністон Пітт дозволяв собі і заборонені препарати, і, можливо, рукоприкладство. Так це чи ні, Дженніфер розповість у суді.

Про рішення Анжеліни Джолі розлучитися з Бредом Піттом стало відомо 19 вересня. Офіційною причиною було названо непереборні розбіжності в питанні виховання дітей. Зараз Анжеліна домоглася тимчасової одноосібної опіки над дітьми, а в суді має намір домогтися постійного права виховувати їх самій.

На Черкащині чоловік отруївся дуже схожими на печериці грибами

вівторок, 30 квітень 2024, 13:19

На Черкащині госпіталізовано чоловіка з отруєнням дикорослими грибами, які він назбирав на подвір'ї власного будинку. Про це інформує Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передають Патріоти України. "33-річний житель села Червона ...

98-річній жінці, яка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного, куплять будинок

вівторок, 30 квітень 2024, 12:54

Співзасновник monobank Олег Гороховський заявив, що 98-річній Лідії Степанівні, яка самотужки пройшла близько десяти кілометрів з окупованої частини Очеретиного на підконтрольну територію України, куплять будинок, інформують Патріоти України. «Терпиш, ...