Провіз на капоті 60 метрів: З'явились нові подробиці смертельної ДТП за участі депутата на Львівщині (відео)

У крові Василя Петрушки виявили 1,6 проміле алкоголю. Це у вісім разів більше дозволеної норми.
Депутат 60 м протягнув нещасну жінку на капоті. Фото: соцмережі.

У суботу, 28 липня, у селі Новий Витків Радехівського району, що за 70 кілометрів від Львова, відбулася смертельна ДТП. Підозрюваний Василь Петрушка, депутат міста Сокаль, збив 72-річну жінку насмерть. За попередньою версією Нацполіції, 43-річний чиновник на Fiat виїхав на зустрічну смугу і зіштовхнувся з автобусом, передають Патріоти України.

Доньці загиблої про втрату матері повідомили вже сусіди. Жінка розповіла, що її 72-річна мама якраз поверталася на велосипеді із церкви, і на дорозі її обігнав рейсовий автобус сполученням Тернопіль – Червоноград.

За кілька метрів зі сторони водія автобус зачепив Fiat. Легкова машина виїхала на смугу зустрічного руху та зіштовхнулась з автобусом, і тоді вже водій легковика на капоті з велосипедисткою проїхав ще 60 метрів.

Жінка від отриманих травм загинула на місці події. За кермом машини був депутат Сокальської міської ради від партії "Воля" Василь Петрушка. Це підтвердили і місцеві, які були у той момент. Чоловік їхав зі Сокаля в Лопатин забрати своїх дітей та дружину. Також стало відомо що ця машина не була його.

Люди розповіли, що помітили за ним нечіткі рухи. У крові Василя Петрушки виявили 1,6 проміле алкоголю. Це у вісім разів більше дозволеної норми. Водія затримали. І найближчими днями йому оберуть запобіжний захід. Зараз депутат перебуває в Сокальській лікарні під вартою. Додамо, що там він працює стоматологом. Тіло жінки знаходиться у морзі, рідні загиблої чекають рішення суду, аби поховати маму.

Джерело: 24-й канал

"Надто рано, щоб піти, але його вже немає": У родині Френсіса Нганну сталася страшна трагедія

вівторок, 30 квітень 2024, 17:56

Титулований боєць UFC Френсіс Нганну, який зумів у дебютному бою у професіональному боксі відправити в ноудаун самого Тайсона Ф'юрі, повідомив про смерть свого синочка, якому було лише 18 місяців, передають Патріоти України. «Надто рано, щоб піти, але ...

Більше не звинувачують? Суд зняв електронний браслет із митрополита Павла

вівторок, 30 квітень 2024, 17:52

Печерський районний суд не продовжив митрополиту УПЦ МП Павлу зобов’язання носити електронний засіб контролю. Про це у коментарі "РБК-Україна" розповіла прес-секретар Київської обласної прокуратури Олена Ковальова, передають Патріоти України. Сьогодні ...