Проводжали на колінах: У Краматорську попрощалися з загиблим героєм АТО (відео)

Проводити Андрія Сірченка в останню путь прибули сотні жителів міста і побратими по службі з батальйону ОУН.

Жителі Краматорська проводжають загиблого бійця АТО в останню путь. Фото:http://obs.in.ua/

Жителі Краматорська Донецької області у вівторок, 21 лютого, попрощалися із загиблим солдатом-добровольцем АТО Андрієм Сірченком. Про це повідомляє місцеве видання OBS, передають Патріоти України.

Проводити бійця в останню путь прибули сотні жителів міста і побратими по службі з батальйону ОУН. На шляху траурної процесії жителі Краматорська віддавали останню шану бійцеві, стоячи на колінах.

Боєць Сірченко з 2015 року служив у підрозділі аеророзвідки. 17 лютого 2017 року боєць загинув в районі села Кримське Луганської області в результаті артилерійського обстрілу з боку терористів "ЛНР".

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...