''При Україні у Керчі було набагато краще'': У Криму поскаржилися на нові проблеми (фото)

Росіянин, який "понаїхав" зі здивуванням дізнався, що анексований півострів не ощасливили, а ...загадили.

Сміття у окупованій Керчі. Фото: Твіттер.Жителі Керчі в анексованому Криму поскаржилися на розруху і гори сміття на півострові. Підтверджуючі скріншоти з кримського пабліку були опубліковані в Twitter блогером RoksolanaToday&Крим, передають Патріоти України.

"Багато хто говорить – при Україні було краще – переживає "понаїхавший" із Кемерово. І так – це правда", – йдеться в пості. "Все місто в руїнах, смітті і бруді потонуло", – написав один із жителів півострова.

"Зате багато хто хвалить, що при Україні було краще, місто реально запущене, сподіваюся, що лікарні будуть кращі", – відповіли в коментарях.

Автор поста погодився, що зміни дійсно помітні. "Не хочу лізти в політику, але при Україні на чолі з Осадчим Керч дійсно була чистішою", – констатував він.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...