Приборкали: Група донеччан "відправила" в лікарню п'яного офіцера РФ, який влаштував збройний дебош в центрі міста

Громадяни окупованого Донбасу висловлюють щоразу більше обурення та невдоволення по відношенню до присутніх там російських військових.

Ілюстрація:espreso.tv

У центрі Донецька один з офіцерів російської армії влаштував дебош зі стріляниною, в результаті якого сам опинився в міській медустанові. Про це стало відомо з повідомлення на офіційному сайті Головного управління розвідки при Міністерстві оборони України, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, його буквально "скрутили" самі громадяни, які стали свідками небезпечного інциденту.

"18 квітня офіцер штабу 1-го АК майор ЗС РФ Чирва Олексій Володимирович, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, влаштував стрілянину з пістолета в міському парку Донецька, був затриманий групою свідомих донеччан і доставлений в місцеву лікарню з численними травмами", - заявили в розвідці.

Також представники відомства зазначають досить високий рівень невдоволення громадян окупованого Донбасу по відношенню до присутніх там російських військових.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...