Придумайте для них назву самі: Лобода, Гросу і Лорак на Різдво колядували для російських спецслужб і військових

Щоб потішити вбивць свого народу, Лобода перервала відпустку - прилетіла з Домінікани до Росії на кілька днів.

Співачка року Світлана Лобода рвонула підкорювати Москву. Фото: Інстаграм.

Зірки української поп-музики - Ані Лорак, Світлана Лобода (LOBODA) і Аліна Гросу відзначилися в черговий раз своєю участю у фестивалі, присвяченому Різдву, який організував одіозний російський співак і продюсер Григорій Лепс. Фото з концерту, проходив в місті Сочі, співачки оприлюднили на своїх сторінках у соцмережах, передають Патріоти України.

Відомо, що Аліна Гросу, підопічна продюсерського центру Лепса, яка виїхала з України, будує кар'єру в РФ і має стосунки з сином скандального Олега Газманова, виступила в дуеті з самим Лепсом, а потім сама заспівала пісню під назвою "Собака".

Ані Лорак теж засвітилася на фестивалі, опублікувавши в соціальній мережі фотографію в червоному вечірньому вбранні з-за лаштунків концерту.

В цьому році до Гросу і Лорак приєдналася і Світлана Лобода, яка заради зайвої можливості виступити в Росії перервала відпустку. Заслужена артистка України залишила своїх рідних в Домінікані, а сама на пару днів прилетіла в Росію. Знімки з нею на фестивалі опублікувала Аніта Цой.

Українці в мережі коментують це так: «На крові українського народу щастя не побудують і все бабло не зберуть». «Суки продажні», - написав Юрій.

«Вот мрази! три мрази из Украины колядовали для российских спецслужб и военных», — зазначив невідомий користувач в «Твіттері».

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...