Хіти тижня. "Мені не потрібні ваші вибачення": Лобода влаштувала скандал з матами в аеропорту (відео 12+)

Артистку ніхто не зустрів, і Світлана Лобода була змушена пішки йти до VIP-залу.

Світлана Лобода. Фото: соцмережі.

Українська співачка Світлана Лобода влаштувала скандал і посварилася зі співробітниками московського аеропорту Шереметьєво. Артистка-зрадниця залишилася незадоволена якістю обслуговування в VIP-залі, передають Патріоти України із посиланням на портал Клопс.

За словами очевидця, що зняв конфлікт на відео, співачку повинні були забрати біля паспортного контролю після прильоту в Москву. Однак артистку ніхто не зустрів, і Лобода була змушена пішки йти до VIP-залу.

Розмова, яка потрапила на відео, закінчилася тим, що співачка пообіцяла залучити своїх знайомих розібратися в ситуації і пішла разом зі своїм охоронцем. "Мені не потрібні ваші вибачення, мені потрібен професіоналізм в роботі", - заявила співробітникам VIP-залу Лобода.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...