Приїхавши в Запоріжжя, донеччанка вирішила, що треба здаватися Києву (фото)

Мешканка Донецька була вражена тим, що побачила в місті після приїзду з окупованої території.

Ілюстрація:censor.net.ua

Донеччанка Наталія Дуда після півтора років перебування на окупованій території виїхала в Запоріжжя. Про це вона зробила запис у своєму Facebook, повідомляють Патріоти України.

Побачене вразило Наталію, оскільки донеччан намагаються всіма силами переконати, що за межами "ДНР" - розлад і злидні, що економіка України повністю зруйнована.

Донеччанка вирішила сфотографувати те, що побачила в супермаркеті, для своїх друзів з Донецька, оскільки словам ніхто не повірить.

"Спочатку по ДНРівськи, як шпигун, а потім, коли зрозуміла, що нікому не цікава, стала всюди фотографувати".

Якщо в Україні, як стверджують в "ДНР", "дурний уряд" і таке життя, то яке ж щастя спіткає її, якщо уряд буде "нормальним" - ставить собі запитання жінка.


Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...