Прийняв отруту у кабінеті директора: У російську школу учень приніс сокиру, ножі, бензин

У поліції вважають, що школяр хотів налякати однокласників через можливий конфлікт.

Учень приніс в школу сокиру та бензин. Ілюстрація: BaltNews.ee.

Учень восьмого класу у сільській школі у Волгоградській області Росії прийшов на заняття з сокирою, ножами і каністрою бензину. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "РИА Новости".

Восьмикласник приніс холодну зброю в школу в хуторі Червоний 13 листопада. В обласній адміністрації повідомили, що вчитель вилучив небезпечні предмети. Районні чиновники заявили, що, за словами учнів, школяр не хотів нікому нашкодити.

Джерело агентства повідомило, що восьмикласник виклав предмети на парту, після чого вчителі відвели його в кабінет директора. Там школяр в присутності дорослих щось з'їв, імовірно, щурячу отруту. Його госпіталізували. У поліції вважають, що школяр хотів налякати однокласників через можливий конфлікт, сказало джерело. Слідчий комітет і МВС проводять перевірки.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...