Прикинувшись глухим і немічним: У Росії військовий пенсіонер зґвалтував студентку

Сама дівчина розповіла про подробиці події в своєму акаунті в мережі.

Ілюстрація: ЖЖ

У Саратові військовий пенсіонер зґвалтував 18- річну студентку з Ульяновська. Чоловік за кермом "Тойоти" попросив дівчину, яка проходила повз, допомогти йому зорієнтуватися на місцевості, повідомляють Патріоти України. повідомляють Патріоти України.

Прикинувшись глухим, водій попросив сісти її в машину. Після нетривалої розмови чоловік заблокував двері і став погрожувати дівчині. За версією слідства, студентка так сильно злякалася погроз, що не змогла чинити опір гвалтівнику.

Згідно з даними судово-медичної експертизи, чоловік позбавив студентку невинності. Незабаром його затримали, ним виявився 56-річний військовий пенсіонер. На даний момент суд вирішує питання про укладення його під варту.

До речі, сама дівчина розповіла про подробиці події в своєму акаунті в мережі. Слідство підтверджує, що це дійсно жертва насильства. На даний момент аккаунт видалений.

Міноборони оприлюднило ролик, який є плагіатом американського: ЗМІ стверджують, що "креативила" дружина Тимошенка, ексфункціонер ОП відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...

Тисячі українських чоловіків у Польщі готові їхати далі, а не вертатися до України, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 23:40

Польща пообіцяла Україні допомогти з поверненням чоловіків призовного віку: тисячі українців можуть переїхати в інші країни, щоб уникнути цього. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Видання вказує, що набуття в Україні чинності нового закону...