Принесли шини: В Одесі мітингують проти нового прокурора (фото)

Біля будівлі прокуратури Одеської області встановлено намет з символікою полку "Азов".

Шини біля входу в Одеську прокуратуру. Фото:http://news.liga.net/

В Одесі біля будівлі обласної прокуратури зібралися противники призначення нового прокурора Миколи Стоянова замість звільненого грузинського реформатора Давида Сакварелідзе. Як повідомила волонтер Nata Pranzhu на своїй сторінці в Facebook, акція протесту безстрокова, вона стартувала вчора о 21:00, зазначають Патріоти України.

SOS!!!!Все под областную прокуратуру !!! И так начинаем , вернее начали сегодня в 21:00. Акция бессрочна. Всех жд...
Опубліковано Nata Pranzhu 30 березень 2016 р.

Біля будівлі прокуратури Одеської області встановлено намет з символікою полку "Азов", а біля центрального входу розкладені шини.

Як відомо, 30 березня Миколу Стоянова поновили на посаді прокурора Одеської області. Микола Стоянов з 2005 по 2011 роки був прокурором Миколаївської області, з 2011 по 2013 - заступник прокурора Київської області. Фігурант списку осіб, які підлягають люстрації.

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...