Принесли шини: В Одесі мітингують проти нового прокурора (фото)

Біля будівлі прокуратури Одеської області встановлено намет з символікою полку "Азов".

Шини біля входу в Одеську прокуратуру. Фото:http://news.liga.net/

В Одесі біля будівлі обласної прокуратури зібралися противники призначення нового прокурора Миколи Стоянова замість звільненого грузинського реформатора Давида Сакварелідзе. Як повідомила волонтер Nata Pranzhu на своїй сторінці в Facebook, акція протесту безстрокова, вона стартувала вчора о 21:00, зазначають Патріоти України.

SOS!!!!Все под областную прокуратуру !!! И так начинаем , вернее начали сегодня в 21:00. Акция бессрочна. Всех жд...
Опубліковано Nata Pranzhu 30 березень 2016 р.

Біля будівлі прокуратури Одеської області встановлено намет з символікою полку "Азов", а біля центрального входу розкладені шини.

Як відомо, 30 березня Миколу Стоянова поновили на посаді прокурора Одеської області. Микола Стоянов з 2005 по 2011 роки був прокурором Миколаївської області, з 2011 по 2013 - заступник прокурора Київської області. Фігурант списку осіб, які підлягають люстрації.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...