"Приставили пальця до шиї – живий! Наче я знайшов свою дитину" - десантники врятували 10-річного хлопця

Школяра викрав чоловік, який перебуває на обліку в психіатричній лікарні, і раніше вже був судимий за аналогічні злочини.

Викраденого у Миколаєві школяра десантники знайшли у лісосмузі. Фото:укрмедіа

У Миколаєві двоє десантників знайшли в лісі 10-річного хлопчика, який зник 22 травня. Школяра викрав незнайомий чоловік, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Про зникнення сина повідомила мати. Правоохоронці всю ніч шукали дитину. На неї 23 травня наштовхнулась пара військових, яка брала участь в операції пошуку. Вони спершу побачили шкільні речі, а потім і хлопчика, який лежав у кущах. У це місце десантників завів автомобільний слід, яким вони йшли.

"Ймовірніше, його вивезли туди машиною", - каже старший лейтенант 79-ї десантно-штурмової бригади Василь Савчак.

"Приставили пальця до шиї – живий! Я швидко його підняв на руки. Він кричав: "Не чіпайте мене". Я почав його заспокоювати, кажу: "Поїдемо до мами, до тата". Заспокоївся. Таке враження, наче я знайшов свою дитину", - зізнався Федір Мокан, старший солдат 79-ї десантно-штурмової бригади.

Вдень 24 травня поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у викраденні 10-річного школяра, повідомляє Преступности.нет. Затримання відбулося на місцевому ринку "Колос". Це житель Миколаєва, громадянин Р., вік - близько 50 років.

"Ця людина дуже небезпечна. Він раніше судимий за аналогічні злочини. Перебуває на обліку в психіатричній лікарні", - пише сайт.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...