Пристрасті за покемонами: У чому суть Pokemon Go (фото, відео)

Поки офіційної версії гри Pokemon GO в Україні немає, то і ажіотажу не спостерігається. Однак, незабаром творці гри обіцяють запустити додаток по всьому світу.

Pokemon Gо стрімко захоплює світ. Фото: obozrevatel.com.

Pokemon Go - божевільна гра для власників iPhone і Android, яку потрібно встановити на власний смартфон, але грати можна лише в реальному світі, в режимі доданої реальності. На відміну від інших ігор, тут можна реально зустріти людей, з якими ви "воюєте", пишуть Патріоти України з посиланням наНескучные новости.

У чому суть гри Pokemon Go?

Сенс гри полягає в тому, щоб весь час рухатися і ловити покемонів. Іншими словами, уявна реальність з'єднана з реальною дійсністю. Крім цього, в грі необхідно ще і битися, а також тренувати покемонів. Зрештою, ви можете стати покемон-майстром.

Загалом, сенс гри простий - ганятися за героями мультфільмів під назвою "покемони", але робити це потрібно прямо по вулицях міста.

Все, що вам знадобиться для гри - це ваш смартфон або планшет і доступ в інтернет. Ну і взуття зручніше - в гонитві за покемонами доведеться пройти чимало кілометрів.

Герої гри знаходяться в різних місцях, а рідкісних покемонів і зовсім складно відшукати - очевидно, саме це і приваблює геймерів з усього світу.

Всього в Pokemon Go близько 250 видів покемонів. Але один з найважливіших і головних - Пікачу.

Такий "унікальний" додаток випустила компанія Nintendo спільно з Pokemon Company і Niantic.

Чи можна встановити Pokemon GO користувачам в Україні?

В цілому такий додаток доступний користувачам App Store і Google Play. Але ось скачати його можуть тільки жителі Австралії, Новій Зеландії та США.

Але якщо ви все-таки зважилися встановити гру, користувачам Apple потрібно замінити своє місце розташування в Apple ID на одну з перерахованих вище країн.

Користувачам Android потрібно дозволити встановлення програм з невідомих джерел в налаштуваннях свого гаджета, а потім завантажити та встановити файл з грою.

Як грати?

Бажаючим пограти досить підключитися до хорошого інтернету, включити GPS і почати рухатися.

Але знайти покемона в Pokemon GO не так просто. Мультиплікаційні монстри ховаються в різних локаціях: деякі живуть тільки в парках або в воді, а деяких зловити можна тільки ввечері.

А ось розпізнати їх можна по шелесту трави або листя, і ще в правому нижньому кутку екрану є індикатор, який буде інформувати, коли покемони знаходяться поблизу.

Після того, як ви виявили дикого покемона, його належить приручити. Для того, щоб зловити покемона в Pokemon GO, необхідно використовувати покеболл. Цей червоно-білий диск слід кинути в покемона, вибравши момент, коли він виявиться всередині зеленого кола.

Крім цього, в грі є ще і Покестопи. Це спеціальні тайники, де можна знайти багато корисних для гри речей (покеболл, яйця покемонів і ще багато цікавого). Локації з тайниками часто знаходяться в будівлях, поряд з пам'ятниками або в парках.

Коли ви зібрали безліч покемонів і у вас зібралася чимала колекція, у вас є можливість підключиться до будь-якої команди. Тут вже битви відбуваються не просто один на один, а цілі команди борються між собою.

Так як поки офіційної версії гри Pokemon GO в Україні немає, то і ажіотажу як, наприклад, в США, поки не спостерігається. Однак, незабаром творці гри обіцяють запустити додаток по всьому світу.

Ця гра звела з розуму весь світ і люди настільки захопилися покемонами, що посеред Нью-Йорка вночі геймери вибігали з машин в пошуках рідкісного персонажа. А в Канаді і зовсім двоє підлітків настільки загралися, що не помітили, як опинилися на території США. Та й зірки спорту та шоу-бізнесу не проти пограти в гучну гру.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...