"Притиснули" Лімонова: У Москві поліція прийшла з обшуками в офіс партії "Інша Росія"

За попередньою інформацією правоохоронці начебто отримали інформацію про підготовку теракту.

В офіс "Іншої Росії" у Москві прийшла поліція з обшуками. Ілюстрація:Lenta.ru

У Москві ввечері у понеділок, 20 лютого, в офісі російської партії Інша Росія (рос. Другая Россия) пройшли обшуки і були затримано 14 прихильників партії. Про це йдеться в повідомленні партії в Twitter, передають Патріоти України.

"Всі хто був у московському Бункері затримані. Доставлені в Тверський ОВС. В Бункері проходить обшук", - сказано в повідомленні.

За інформацією організації, правоохоронці вилучають комп'ютери, ноутбуки та принтер.

Як повідомляє Republic, за інформацією лідера партії Едуарда Лімонова, в офіс партії приїхали "осіб десять": поліцейські, співробітники центру з протидії екстремізму МВС (Центру Е) і двоє понятих. Він зазначив, що вони нібито отримали інформацію про підготовку теракту. За словами Лімонова, обшук міг бути пов'язаний з акцією прихильників партії в Мінську.

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...

Хтось гниє, а в когось все нормально: Речник Повітряних сил ЗСУ жорстко пояснив, коли закінчиться війна

вівторок, 7 травень 2024, 23:05

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш поділився особистою думкою про те, коли може закінчитися війна з Росією, передають Патріоти України. Він наголосив, що ситуація дуже мінлива: ми пам’ятаємо, як ще влітку минулого року покійний очільник ПВК "Вагнер" ...