"Привітали" із Днем вишиванки: Терористи обстріляли школу із кількома сотнями дітей у Світлодарську (фото)

Постраждалих серед учнів і педагогів немає, але осколки поранили перехожого.

У Світлодарську обстріляли школу. Фото: прес-служба нацполіції.

В четвер, 17 травня, в розташованому неподалік від лінії розмежування на Донбасі Світлодарську під обстріл потрапила школа, де в цей момент знаходилося кілька сотень дітей. Про це повідомляє поліція Донецької області, передають Патріоти України.

Зазначається, що один зі снарядів влучив у двір школи, в класах якої перебували 387 дітей і 46 працівників закладу. Всі були евакуйовані в терміновому порядку. "В результаті удару в навчальному закладі вибиті близько 30 вікон. Крім того, відомо про поранення 43-річного перехожого, який проходив повз школу. Пошкоджено його машину", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що поліцейські взяли під охорону заклад, в населений пункт направлені додаткові сили правоохоронців. Наряди об'їжджають місто з метою виявлення нових пошкоджень і надання допомоги населенню.

Інформація про потерпілих і руйнування уточнюється. Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський зазначив на своїй сторінці в Facebook, що постраждалих серед учнів і педагогів немає.

Світлодарськ знаходиться під контролем України. В поліції в обстрілі звинуватили бойовиків.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...