"Псалтир" та "Рабиня Ізаура": Журналісти довідались, що читають бійці АТО на передовій

На передовій бійці знаходять час для свого духовного розвитку.

На передовій читають псалтир. Фото:http://zp.depo.ua/

Хлопці на передовій не лише бездоганно виконують бойові задачі, а й знаходять час аби духовно збагатитися. Українські військовослужбовці в перервах між виконанням бойових задач та постійними тренуваннями знаходять час на культурну програму: вони дивляться новини, розважальні ток-шоу та читають. Про це пише Запоріжжя depo.ua, інформують Патріоти України.

Журналістам видання вдалося потрапити до розташування бійців 79-ої аеромобільної бригади. З'ясувалося, що у вільний час хлопці займаються спортом, дивляться телевізор та читають книжки. Серед топових телевізійних передач у вояк – розважальні теми: "Все буде добре", "Битва екстрасенсів", "Міняю жінку", "Слідство вели з Леонідом Каневським".

Не гребують вони й телесеріалами не найвищої якості: зокрема, багато бійців з задоволенням слідкують за долею героїв телесеріалу "Щасливі разом". Проте, багато з них надає перевагу книгам. У міні-бібліотеці військовослужбовців знайшли книжки авторства Стівена Кінга, кілька детективів та легендарну "Рабиню Ізауру".

Слід зазначити, що хлопці не розділили іронію журналістів стосовно останнього "шедевра" літератури. Вояки зізнаються, що цей роман прочитав кожен боєць, який проводить вільний час разом з книжками. Серед іншого, читають захисники й іншу літературу. Зокрема, "Новий Завіт" та "Псалтир".

Експорт українського морозива побив усі рекорди - от хто купує найбільше

понеділок, 13 травень 2024, 12:56

Українське морозиво завойовує все більше прихильників по всьому світу, про що свідчать ріст масштабів експорту цього продукту. Зокрема у 2023 році обсяги продажу десерту за кордон сягнули рекорду, а найбільше українського морозива вивезли у Молдову та ...

ТОП-3 категорії громадян, які можуть збільшити розмір майбутньої пенсії в Україні

понеділок, 13 травень 2024, 12:50

У разі нестачі страхового стажу українцям зовсім не обов'язково розраховувати на допомогу дітей або відвідувати різні установи. Цю проблему можна вирішити самостійно з дому, в режимі онлайн, розповіли у Кабінеті міністрів. Але такий підхід стосується т...