Псевдобізнесмен у Києві відмовився платити за проїзд та пограбував таксиста (фото, відео)

Водій викликав поліцію і протягом 10 хвилин патрульні затримали злодія.

Фото:Facebook

У Києві чоловік, який представився бізнесменом з Дніпропетровської області, обікрав таксиста, який його підвозив. Про це йдеться на сторінці спільноти "Київ Оперативний" в Facebook, передають Патріоти України.

Інцидент стався в ніч на 2 грудня. "Після важкого трудового тижня, а також після випитого "шейка" з горілки, пива і коньяку двоє товаришів вирішують їхати з "генделя" додому. Вони викликають таксі і називають дві адреси (місце проживання одного і другого ) - спочатку на Щербаківського, а потім на Межовий провулок", - наголошується в повідомленні.

Водій завіз одного з чоловіків, після цього доставив другого. Однак пасажир відмовився платити за послуги таксі.

"Замість цього, він зірвав мобільний телефон водія, який перебував на магнітному тримачі і втік", - повідомили очевидці. Водій викликав поліцію і протягом 10 хвилин патрульні затримали злодія.

"Хлопець ховався на території місцевого дитячого садка. Мету свого вчинку пояснити не міг, тільки сказав, що "він бізнесмен з Дніпропетровської області, має багато власних коштів, сьогодні трохи перебрав з алкоголем і нічого не пам'ятає", - розповіли свідки.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...