"Пси Путіна подали голос": Блогер про заяву опозиціонерів щодо початку "мирного протестного руху"

"Опоблок", осоромившись з невдалою "Хресною ходою" влітку, намагається знову відпрацювати кремлівські гроші. До того ж, так вони відволікають увагу від кримінальної справи проти Новинського. Саме такої думки притримуються користувачі мережі.

"Опоблок" відволікає увагу від запитів ГПУ на своїх членів. Фото: brd24.com

Співголова фракції "Опозиційний блок" Олександр Вілкул заявив про початок "мирного протестного руху". Як повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН, про це він сказав у своєму виступі у Верховній Раді.

За словами Вілкула, "щоб захистити конституційні права громадян, "Опозиційний блок" починає у всіх регіонах країни мирний протестний рух". "Наші регіональні організації ініціюють мітинги, пікети, дострокові сесії в радах усіх рівнів", - заявив Вілкул.

Він зазначив: "Наші законопроекти щодо виконання Мінських угод уже більш як рік перебувають у парламенті". "Вони мають бути включені в закон про держбюджет на 2017 рік. І якщо цього не буде, то того ж дня уряд має піти у відставку, і парламент повинен піти на перевибори", - сказав Вілкул.

"Пси Путіна подали голос. У сім'ї не без урода, у Раді не без сєпара, в Україні не без опоблока", - коментує заяву Вілкула блогер Сергій Кулик у "Фейсбуці". Також користувачі мережі зазначають, що мітинги найближчими днями будуть направлені, крім іншого, на вимогу прибрати з Ради опозиціонерів, зокрема, Новинського, Бойко та Вілкула.

Нагадаємо, саме сьогодні має початися розгляд звернення ГПУ до Ради щодо злочинів Новинського ("Опоблок") та порушення кримінальної справи. Генпрокурор заявив, що має для цього достатньо доказів.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...