Пухне з голоду: Мережу підірвало фото учасника економічного форуму в Росії

Якщо він ще трішки набере ваги, то вибухне, жартують користувачі соціальних мереж.

Фото: Твіттер

Користувачів соціальних мереж розсмішила фотографія з Петербурзького економічного форуму. Фото було опубліковано в Twitter Вуса Пєскова, повідомляють Патріоти України.

"Новини форуму. Економічне зростання - очевидне!" - йдеться в повідомленні. На фото зображений російський підприємець Ігор Чайка, який брав участь в даному заході в 2016 і 2017 роках.

Користувачі мережі звернули увагу на зміни, які відбулися на обличчі бізнесмена за рік.

"Років через п'ять він просто вибухне і влаштує теракт на форумі", "Пухне на роботі з голоду, все чайок та чайок без цукру і заварочки", - пишуть люди в коментарях.

Нагадаємо, що Ігор Чайка є сином скандально відомого генерального прокурора Росії Юрія Чайки, якого громадські активісти звинувачували в корупції.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...