"Нехай бризкають слиною": Тука пригрозив закрити пункт пропуску в Станиці Луганській

Безпека наших воїнів і безпека цивільного населення - головне питання, якщо російські найманці не припинять обстріли території, наголосив голова Луганщини.

Пункт в'їзду-виїзду у Станиці-Луганській. Фото:www.5.uaКонтрольний пункт в'їзду - виїзду (КПВВ) у Станиці Луганській буде закритий у разі подальших обстрілів з боку підтримуваних Росією терористів. Про це 2 лютого повідомив на своїй сторінці в Facebook голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, інформують Патріоти України.

За його словами, він повністю підтримує рішення свого колеги Павла Жебрівського, який в Донецькій області заявив про закриття переходу в Зайцевому.

"Повністю підтримую рішення Павла Івановича Жебрівського щодо закриття КПВВ Зайцеве. Годі вже мовчки спостерігати на атаки путінських найманців! Розумію, як зараз почнуть волати "димы киселевы" і решта брехливого лайна. Але, для нас головне - безпека! Безпека наших воїнів і безпека цивільного населення", - заявив Тука.

"Попереджаю: якщо ці ідіоти і надалі будуть порушувати домовленості про припинення вогню - я теж закрию перехід у Станиці Луганській! І нехай потім бризкають слиною місцеві "ященки"- не бентежить", - додав Тука.

"Мене це торкається особисто": Усик закликав світ зупинити енергетичний терор Росії

понеділок, 13 травень 2024, 16:50

Український боксер Олександр Усик разом з ДТЕК просить світову спільноту допомогти захистити і відновити українську енергосистему від російських терористичних атак. Боксер записав відповідне відеозвернення, опубліковане в його соціальних мережах. «Це а...

"Ви взагалі в курсі, що люди життя своє віддають за стяг?": У Києві двірник використав прапор України як мішок для скошеної трави

понеділок, 13 травень 2024, 16:39

У Києві двірник використав прапор України як мішок для скошеної трави. Подія сталася у Деснянському районі столиці. Перехожі викликали поліцію. Про це повідомив військовослужбовець Збройних сил України Вадим Бондаренко у Facebook. Військовий, який захи...