"Пустырь с видом на терриконы и стройные ряды свежих могил": У мережі показали, як виглядає "алея слави" "ДНР" (фото)

Місце поховання загиблих терористів знаходиться в 30 кілометрах від Донецька у селищі Моспине.

Кладовище терористів під Донецьком. Фото:http://news.tut.by/

У селищі Моспине під Донецьком терористи так званої "ДНР" влаштували стихійне місце поховання своїх убитих товаришів по службі. Білоруському журналісту Василю Семашку вдалося вмовити одного з бойовиків на прізвисько "Кучер" показати місця поховання терористів, яке вони називають кладовищем "Алея слави", передають Патріоти України з посиланням на tyt.by.

Терористи "ДНР" розповіли, що іноді кількість їх загиблих обчислюється сотнями. Це місце поховання знаходиться в 30 кілометрах (по прямій - 13) від Донецька.

"Путівець по липкій вапняній землі. Пустир з видом на терикони і стрункі ряди свіжих могил, на більшій частині яких встановлені стандартні хрести", - описує "кладовище" журналіст.

Як видно на фото, на деяких могилах висять портрети вбитих. На інших - імена з датами. В основному це чоловіки у віці 20-40 років.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...