"Путєводная звєзда": Уродженець Запоріжжя у компанії російських артистів записав хвалебний гімн Путіну (відео)

У мережі вже висміяли цю пісню і те, що артисти так "прогнулися" перед Путіним.

У Росії заспівали "гімн Путіну". Фото: скріншот з відео.

Поки у мережі сміються над Путіним-футболістом, російські зірки Smash (Андрій Ширман), Григорій Лепс, Діма Білан, Вікторія Дайнеко, Поліна Гагаріна, Нюша, Тіматі, а також група "А-Студіо" і уродженець Запоріжжя Олександр Панайотов записали хвалебний гімн президентові РФ. Відео, яке з'явилося в YouTube, отримало назву "Гимн движения Putin Team", передають Патріоти України.

Наголошується, що це спільна робота продюсера Ігоря Матвієнка, Smash і Тіматі. У кліпі також знімаються телеведуча Юлія Барановська, шоумен і актор Михайло Галустян, спортсмен Олексій Нємов, а також музичний продюсер ChinKong (Володимир Чиняєв). "Це музика зі знаком плюс, пісня, в якій йдеться про те, що ми повинні бути разом. Оскільки разом ми можемо досягти більшого. Це пісня про те, що важливо бути частиною сильної команди - так ми зможемо подолати будь-які труднощі. І вступити в цю команду ніколи не пізно!" - каже Матвієнко.

У мережі вже висміяли цю пісню і те, що артисти так "прогнулися" перед Путіним. "Перерожденці. Прийде до влади Жириновський, вони йому гімни будуть складати і співати, Собчак - і їй теж, адже вона з їх болота, переможе Грудінін - і всім скопом приповзуть на уклін. Аморфна маса, без роду, без племені. Їм наплювати на народ, хоча самі з нього вийшли", - написав Іван Музика.

Один з юзерів згадав слова адмірала Колчака: "Не чіпайте артистів, повій і кучерів. Вони служать будь-якій владі".

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...