"Путін - військовий злочинець!": Мирні сирійці спалили російський прапор на руїнах житлових кварталів (відео)

Активісти стали з портретами російського президента, звинувачуючи його в навмисному знищенні сирійського народу, і провели хвилину мовчання за убитими дітьми, людьми похилого віку, жінками.

Скрін відео

Перед спалюванням прапора на руїнах будинків, зруйнованих в результаті російських бомбардувань в мирних кварталах Сирії, активісти стали з портретами російського президента і провели хвилину мовчання за убитими дітьми, людьми похилого віку, жінками. Вони звинуватили Путіна в навмисному знищенні сирійського народу і назвали його військовим злочинцем. Акція пройшла якраз в річницю початку операції в Сирії. Відео з акцією викладено на сторінці CIT у Twitter, зазначають Патріоти України.

У заході брали участь в основному підлітки і молоді чоловіки. Після того, як прапор Росії почав горіти, активісти заявили, що Путін вбиває сирійських дітей і для них російських президент - військовий злочинець.

В руках в учасників акції були плакати із зображенням Путіна і з написами "Розшукується військовий злочинець".

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...