Путін допомагає мимоволі зміцнювати Євросоюз: Девід Кемерон поставив главу Кремля і ІГІЛ в один ряд

Британський прем'єр вважає, що Великобританія не повинна виходити зі складу ЄС.

Девід Кемерон. Фото: Обозреватель.Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон використовував образ президента Росії Володимира Путіна для переконання британських виборців не голосувати за вихід з ЄС, згадавши його в одному ряду загроз для країни нарівні з терористичним угрупуванням "Ісламська держава" (ІГ). Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Як ми можемо бути впевненими, що ми продовжимо бути сильними у світі, де на сході є Путін, а на півдні - ІГ. Щоб залишитися сильним, потрібно триматися разом зі своїми сусідами, партнерами і друзями", - сказав британський прем'єр, кажучи про тому, що Великобританія не повинна виходити зі складу ЄС в світі, де існує стільки загроз.

Кемерон визнав, що ЄС не ідеальне співтовариство. "Якщо ви вийдете з ЄС, він перестане реформуватися і, з моєї точки зору, можливо стане гірше", - підкреслив прем'єр-міністр Великобританії.

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...