"Путін, геть!", в Берліні антифашисти присікли акцію "русского мира" (відео)

На першотравневій демонстрації у німецькій столиці учасники акції прогнали прихильників кремлівських "республік" на окупованому Донбасі.

У Мережі з'явилося відео з німецької столиці, на якому місцеві мешканці прогнали з мітингу прихильників так званої "Донецької народної республіки". Ролик доступний для перегляду на каналі Youtube, інформують Патріоти України.

Прихильники проросійських сепаратистів намагалися взяти участь у першотравневому мітингу. Вони розгорнули прапор терористичної "ДНР" та намагалися приєднатися до мітингу. На представників проросійської терористичної організації миттєво відреагували німецькі антифашисти.

Люди оточили "днрівців" та прогнали їх з мітингу. Сепаратистів ледь не побили. Окрім того, німці скандували "Путін геть".

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...