"Розгортаю крилечка над синами й донями": Відома співачка з чоловіком-героєм АТО присвятили матерям військових зворушливу пісню (відео)

У відео до пісні були використані архівні матеріали легендарного добровольчого батальйону “Кривбас” та відеоматеріали, відзняті на передовій режисером та журналісткою Вірою Яворською.

Фото:скрін відео

Співачка Наталка Карпа разом з чоловіком Євгеном Тереховим, героєм АТО з позивним “Титановий Джексон” записали пісню до Дня Захисника України, яка називається “Матерям”. Ролик викладено для перегляду на Youtube, передають Патріоти України.

Авторками слів стали Любов Харченко та Ніна Івашкевич. Вони, знаючи історію Наталки Карпи та Титанового Джексона, написали вірш про матерів військових.

У відео до пісні були використані архівні матеріали легендарного добровольчого батальйону “Кривбас” та відеоматеріали, відзняті на передовій режисером та журналісткою, яка допомагає військовим з УДА (Українська Добровольча Армія), Вірою Яворською.

У той час Наталя була під враженням від зустрічей з військовими в госпіталях, а також з матерями військовополонених і зниклих безвісти. Прочитавши текст, співачка вирішила покласти вірші на музику і записати пісню разом з чоловіком, героєм АТО Євгеном Тереховим. На такий дует її надихнув проект "Пісні війни" Галини Гузьо, у якому артисти співають з учасниками АТО.

"Подорожуючи з чоловіком Україною, я неодноразово зустрічалася з його бойовими друзями – це один світ, але коли ти спілкуєшся з їхніми дружинами, матерями, сестрами – заглядаєш в їхні очі, чуєш розповіді про хвилини відчаю і розпачу, про моменти, коли ти не знаєш, що з твоєю близькою людиною – це зовсім інший світ. Таким жінкам потрібно ставити пам'ятник ...

Дуже болить за матерів, діти яких перебувають у полоні або пропали безвісти ... Коли Євген прочитав вголос цей вірш, ми вирішили саме в такому форматі і записати пісню", – зізналася Наталка Карпа.

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...