"Путін зайшов занадто далеко! Бажаю, щоб його дітей катували так, як катували Надію", - мама Савченко

Російському президенту, суддям, керівництву Росії Марія Савченко побажала відплати і випробувань їх дітям всього того, що перенесла її дочка.

Марія Савченко. Фото: kievvlast.com.ua.

Мати української льотчиці, Марія Савченко, на оголошенні вироку дочки не була присутня: жінка погано себе почувала і вирішила залишитися вдома. Марія Савченко заявила, що Путіну соромно визнати свою провину щодо її невинної дитини, а тому у знищенні Надії він піде до кінця. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

На винесений вирок Марія Савченко відреагувала таким чином. Російському президенту, суддям, керівництву Росії Марія Савченко побажала відплати і випробувань їх дітям всього того, що перенесла її дочка. "Моя дочка не винна, але її катували, катували ні за що. Путін ніколи не впаде на коліна і не визнає, що в справі моєї дочки, невинної, він зайшов занадто далеко. Нехай його дітей, дітей суддів, дітей керівництва Росії, прокурорів катують так, як катували мою дочку", - заявила Марія Савченко.

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...

Бережіть голови! Сильна магнітна буря тероризуватиме українців протягом кількох днів

понеділок, 29 квітень 2024, 16:56

Квітневі магнітні бурі поволі перейдуть у травневі - магнітосфера Землі буде доволі неспокійною, передають Патріоти України. Як повідомляє «ТСН», 29 квітня очікується сонячна активність з К-індексом 5 (червоний рівень), що відповідає сильній бурі, здат...