Путіна сьогодні ледь не коронували: ледве відбився (відео)

Церемонія "коронування" відбувалася між російським президентом і гумористом Хазановим.

Хазанов і Путін з короною. Фото: скрін відео

Російський актор Геннадій Хазанов, якому сьогодні виповнилося 70 років, вручив корону президенту Росії Володимиру Путіну. Відповідні відео з'явилися в мережі, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що Путін особисто привітав Хазанова з 70-річчям і нагородив його орденом "За заслуги перед Вітчизною" першого ступеня.

Російський президент подарував акторові старовинну кулінарну книгу. Хазанов, у свою чергу, Путіну підніс корону. При цьому актор зізнався, що для нього цей подарунок є дуже дорогим.

Подарунок є копією корони Російської імперії. "Артист хотів одягнути корону президенту на голову, але Путін випередив його і сам надягнув її на Хазанова", - пише LifeNews.




Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...