Блазень і клоун: В Адміністрації президента України висміяли Хазанова

Стриматися було важко.

Король і блазень. Фото: скріншотРадник президента України Петра Порошенка Олег Медведєв назвав дурнем російського актора і сатирика Геннадія Хазанова, який подарував на своє 70-річчя корону президенту Росії Володимиру Путіну. Про це відомий політолог написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"З одного боку, ця "коронація" виглядає як підлабузництво. Але, з іншого, слід мати на увазі, що Путіна на царство вінчає блазень і клоун. Як мінімум, народний артист, художній керівник Театру естради. Це приблизно, якби Єлизавета Друга взяла скіпетр і державу з рук містера Біна ", - написав Медведєв.

"Моє резюме: це не політична фронда Хазанова, адже минулого року він підтримав анексію Криму. Це - ілюстрація двох приказок, які Путін, приймаючи подарунок, повинен згадати: "Краще з розумним втратити, ніж з дурнем знайти" і "Застав дурня молитися, він і лоба розіб'є", - зазначив радник Порошенко.

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...