"Путин едет по стране, а мы по-прежнему в г…не": Вихователька дитсадка із Пермі відверто звернулася до президента РФ

Марія Шубіна запитала у голови "наддержави", чому вихователі мають майже безкоштовно працювати додаткові години або ремонтувати щось в себе на робочому місці за власні кошти.

Марія Шубіна не побоялася поставити "незручні запитання". Фото: соцмережі.

Вихователька дитячого садка № 369 Пермі Марія Шубіна написала відкритий лист Володимиру Путіну на своїй сторінці в соціальній мережі "ВКонтакте". Про це повідомляє "Радіо свобода", передають Патріоти України.

"Володимире Володимировичу, ви вже знаєте про "аншлаг", що трапився в Тюмені на мітингу, присвяченому вашій підтримці як кандидата в президенти? Дев'ять осіб. Це було б смішно, якби не було так сумно. Якщо вас це здивувало, то даремно, подібна ситуація повинна не дивувати, а насторожувати. У Юрія Шевчука є пісня, в якій звучать слова: "Путин едет по стране, а мы по-прежнему в г…не", - звернулася Марія до Путіна.

Вона розповіла про несправедливу систему оплати в дитячих дошкільних установах, мізерні зарплати вихователів тощо. "Під цим листом свій підпис залишу тільки я. Решта бояться. Страх, до речі, знову почав правити людьми", - повідомила Путіну вихователька. Лист Марії Шубіної зібрав велику кількість лайків та коментарів.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...