"Путину не нужно лететь в Китай": Екс-чоловік зірки радянського кіно повідомив поліції про замінування літака

Як вдалося встановити пізніше, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Сергій Смірнов-Сокольський. Фото:ukr.mediaЧлен Спілки літераторів Росії і колишній чоловік заслуженої артистки РРФСР Світлани Світличної Сергій Смірнов-Сокольський ввечері 5 червня повідомив в поліцію про замінування літака, в якому президент РФ Володимир Путін повинен був направлятися з офіційним візитом до Китаю. Про це пише Московский комсомолец, передають Патріоти України.

Черговий поліцейський, який зняв трубку, почув хрипкий голос, який повідомив, що "Путіну не потрібно летіти в Китай, бо літак вибухне".

У поліції визначили, що дзвінок зроблений з телефону відомого поета Сергія Смірнова-Сокольського. Прибувши за адресою того, хто телефонував, на вулицю Сокольницький Вал правоохоронці з'ясували, що він знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Чоловіка затримали і доставили до відділку.

За словами сусідів, Сокольський часто робить неадекватні вчинки: кілька років тому він під дією алкоголю мало не вистрибнув з вікна п'ятого поверху.

Як відомо, Світлана Світлична - радянська і російська актриса театру і кіно, найбільше запам'яталась роллю фатальної спокусниці Анни Сергіївни у фільмі "Діамантова рука". Смірнов-Сокольський був у шлюбі зі Світличної 27 днів.

Треба мати документальне підтвердження: Ннюанси щодо зміни місця проживання військовозобов'язаними

четвер, 2 травень 2024, 8:30

В Україні з початку повномасштабного вторгнення Росії діє воєнний стан, і військовозобов'язаним тепер не так просто змінити своє місце проживання. Вони не можуть поїхати в інше місце без дозволу керівника ТЦК та СП. А якщо у військовозобов'язаного відб...

"Ти йдеш у формі, а від тебе людина тікає": Воїн розповів про свою роботу у військкоматі

четвер, 2 травень 2024, 8:27

Військовий 65-ї окремої механізованої бригади Іван Гоголь на позивний "Гога", який наразі служить в одному із ТЦК та СП на Івано-Франківщині, пояснив, чому бійці не повинні працювати у військкоматі. Про це він розповів "Суспільному", передають Патріо...