Пил, сміття і бур'ян: Пісок з севастопольського пляжу відвезли на будівництво "потрібним" людям (фото, відео)

Ось і нове скрепне чудернацтво утворилося: знайди дитину в бур'яні! Це скільки ж потім нам роботи буде...

Пляж "Омега" в Севастополі. Фото: foto-sevastopol.narod.ruЗ дитячого пляжу «Омега» у Севастополі для потреб сусіднього будівництва забрали увесь пісок, залишивши лише валуни, притрушені пилом, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Цей пляж був колись дуже популярним серед туристів з дітьми та пенсіонерів. Однак тепер там замість гарячого піску залишилося лише голе каміння. Крім того, популярний в минулому серед підлітків пірс уже два роки закритий на ремонт, а на самому пляжі панує сморід сміття та водоростей.

Місцеві жителі іронізують, що усе це робиться заради добра севастопольців. «Думаєте погано? Ні, все заради дітей. Тепер ніхто не зможе зарити в пісок бичок або шприц, або ще якусь гидоту. Добре? Однозначно! І пісок з пляжу пішов на добру справу. Як кажуть місцеві, на будівництво найближчим - подвійна користь. Правда, ми знайшли останній мішок піску (втратили, коли тирили). А новітній атракціон - знайди свою дитину в бур'яні? Браво! Дешево і сердито, а як захоплююче!», - написала у соцмережі Тетяна Москаленко, фотограф з Севастополя.

Особливу увагу на цьому пляжі привертають напівзруйновані роздягальні, які зі сторони пляжу виглядають нормальними, а от з іншої – не мають стінок. Туалети тут, навпаки, закриті зі всіх сторін на замки.

Повідомляється також, що більшість закладів вздовж узбережжя, таких як бари чи дискотеки, які раніше заповнювалися туристами навіть не в сезон, тепер стоять закритими або виставлені на продаж чи оренду.

Для порівняння - фото пляжу у 2013 році:

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...