Радіокерований фугас: У центрі Донецька пролунав вибух (відео)

В результаті вибуху постраждала будівля моргу на території травматологічної лікарні.

Місце вибуху. Фото: скрін відео

В окупованому бойовиками Донецьку стався вибух на території обласної травматологічної лікарні. Про це повідомляють місцеві мешканці у соцмережах та сайти бойовиків, інформують Патріоти України.

"На травматології пишуть, машину чиюсь підірвали. По звуку явно була детонація", - зазначають жителі Донецька. "Сьогодні вранці на території травматологічного центру спрацював малопотужний вибуховий пристрій", - йдеться у повідомленнях. У самому відео автор зазначає, що спрацював радіокерований фугас.

Зазначається, що травмованих немає. "Від вибуху постраждали близько шести-семи автомобілів персоналу та будівля моргу, там вибито скло", - сказало джерело агентства Укрінформ.

Зараз територія навколо лікарні оточена, на місці події працюють сапери зі службовими собаками.

За інформацією сайту 62.ua, вибух в Донецьку розцінили як замах на відомого бойовика "ДНР" Моторолу, який нібито їхав в лікарню на перев'язку.

"Скоєно замах на Моторолу. Вибухівка закладена під деревом біля автомобіля. ... Вибух стався біля лікарняного моргу. Моторола живий", - пише сайт з посиланням на користувачів соцмереж.

Шість тисяч доларів на день на вітер: Активний вулкан у холодній Антарктиці щодня викидає в атмосферу золото

вівторок, 7 травень 2024, 8:22

Гора Еребус, яка разом з островом Десепшн є єдиним зі 138 діючих вулканів Антарктиди, відома тим, що щодня викидає в атмосферу газ, який містить близько 80 грамів кристалізованого золота, передають Патріоти України. . Присутність дорогого пилу було за...

Потрапили в лікарню з отруєнням: У Курській області "бабусі" щось підмішали до паски для військових РФ

вівторок, 7 травень 2024, 7:38

У Курській області (РФ) велика група військових РФ потрапила до лікарні з тяжкими симптомами. Ймовірно, їх отруїли місцеві мешканки. Про подію розповів російський Z-канал "ВДВ за Чесність і Справедливість", передають Патріоти України. . Неприємність т...