Радощів не буде: Російський поет Орлуша передбачив реакцію на смерть Путіна

Російське суспільство настільки звикло сприймати інформацію з підконтрольних державі ЗМІ, що образ Путіна після смерті може різко змінитися.
Орлуша. Фото: Подробности.

Можливій смерті нинішнього президента Росії Володимира Путіна навряд чи варто буде радіти, оскільки його місце може зайняти ще більш агресивно налаштована особистість. Про це в інтерв'ю розповів популярний російський поет Андрій Орлов (Орлуша), передають Патріоти України.

"Припустимо, що, як будь-який смертний, вмирає нинішній президент Росії. У мене якоїсь радості і тріумфу не буде, тому що я знаю на 90%, що на зміну йому прийде хто-небудь ще гірше. Він не найбільш потенційно страшна людина, яка є зараз у верхівці. А як насправді буде – час покаже. Давайте дочекаємося того дня, коли багато хто весело заспіває "Ла-ла-ла-ла", а для мене цей день буде таким же, як і всі інші", - говорить Орлов.

За його словами, російське суспільство настільки звикло сприймати інформацію з підконтрольних державі ЗМІ, що образ Путіна після смерті може різко змінитися. "А з приводу того, що потрібно зробити при нинішній системі пропаганди в Росії, щоб змінити громадську свідомість, то потрібно п'ять разів на тиждень у передачі Соловйова читати по п'ять казок про злого Путіна і розповісти переписану знову історію, або українську версію. І люди забудуть те, у що вчора щиро вірили.

Немає нормального суспільства, отже, немає нормальної суспільної свідомості. Тому що ні щирої підтримки, ні щирої ненависті немає, є реакція на страхи і страшилки, в які люди повірили. Зі Сталіним цей фінт спрацював, спрацює свого часу і з нинішніми. Кумири і вожді за одну ніч перетворюються створеними ними ж механізмами пропаганди на людожерів і серійних вбивць", - зазначив поет.

Джерело: Апостроф

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...