"Раки ему показали, кто где зимует": У ОРЛО потонув в ополонці снайпер НЗФ (фото)

У районі села Великий Лог В'ячеслав Лемешко надів гідрокостюм, маску і пірнув в ополонку Краснянського водосховища, з якої вже не виринув.
Снайпер терористів потонув у ополонці. Фото: соцмережі.

У зоні ООС на Донбасі 8 грудня загинув снайпер одного з НЗФ «ЛНР» В'ячеслав Лемешко. Про це повідомляє український блогер Necro Mancer на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

Загиблий член НЗФ 1985 року народження був родом з Лутугинського району. Його дані є в базі сайту «Миротворець».
8 грудня В'ячеслав Лемешко разом зі своїм другом відправилися за раками. У районі села Великий Лог Лемешко надів гідрокостюм, маску і пірнув в ополонку Краснянського водосховища, з якої вже не виринув. Його напарник відразу же повідомив про подію в поліцію. Офіційної інформації про інцидент немає.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...