"Разбойнички, пора поджигать Ростов": Терорист Захарченко наказав "зачистити" "Трою", - журналіст

Банду "Троя", яка забарикадувалася в так званому укріпбудинку неподалік Донецька, наказано знищити.

Терористи з банди "Троя". Фото:www.lifeinvest.com.ua

"В "ДНР" дозревает скандал с "Троей"." - пише на своїй сторінці у Facebook журналіст Роман Бурко, передають Патріоти України.

По данным инсайдеров Захарченко уже отдал приказ на зачистку "Трои". Разбойнички, пора поджигать Ростов..." - написав він.

Слід нагадати, що бойовики з "Трої" вийшли на зв'язок з волонтерами та передали повний список небезпечних об'єктів і складів з великими обсягами хімічних і вибухових речовин на території Ростовської області, які вони пригрозили підірвати у випадку, якщо їх не розблокують.

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...