"Разрыв пуканов по поводу Украины?": У Москві встановили рекорд "смердючості" викидів в повітря

У ніч на 17 травня концентрація сірководню в Москві перевищувала допустиму норму в 51 раз.

Москву затягнуло смердючим туманом. Фото: zaxid.net.

У московському районі Капотня у ніч на 17 травня було зафіксовано перевищення допустимої концентрації сірководню у 51 раз, Про це повідомляє "Медіазона", посилаючись на дані Мосекомоніторінгу на 1:00, передають Патріоти України.

Зазначається, що концентрація сірководню стала знижуватися і станом на 08:00 перевищувала допустимий рівень у 5,21 рази.

У Капотні розташований Московський нафтопереробний завод, що належить "Газпром-нафті". На підприємстві стверджують, що не зафіксували перевищень викиду сірководню. У сусідньому з Капотнею Любліно періодично фіксують перевищення допустимої концентрації водню, а місцеві жителі повідомляють про неприємні запахи.

Пізніше в управлінні МНС по Москві заявили, що інформація про перевищення концентрації у 51 раз не відповідає дійсності. "Мобільна лабораторія ГУ МНС Росії по м. Москві негайно прибула в зазначений район, перевищення показників ГДК сірководню не зафіксовано", - повідомили у відомстві.

У свою чергу, за інформацією "Інтерфаксу", в МНС пояснили, що зламався датчик Мосекомоніторінгу.

Інформація про це викликала глузування серед коментаторів у соцмережах, які пов'язали її з блокуванням російських соцмереж в Україні.

Нагадаємо, в ніч на 14 травня, після проведення у Києві фіналу "Євробачення-2017", на півдні Москви також було зафіксувано аномально високу концентрацію сірководню. При цьому на підприємстві стверджували, що система моніторингу не зафіксувала перевищень щодо викидів забруднюючих речовин.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...