"Разведенки мои, вы где?": Великий "облом" Стаса Михайлова в Росії

Росіянам стала більше подобатися танцювальна музика і новинки українського гурту "Гриби".

В Росії перестали любити Стаса Михайлова. Фото: GidMusic.net.

Користувачі мереж розлюбили шансон. Зокрема, творчість Стаса Михайлова і Олени Ваєнги. Рейтинги виконавців стрімко падають. Про це свідчать результати досліджень "Яндекс.Музика", які наводить портал ТАСС, пишуть Патріоти України.

Користувачі "Яндекс.Музика" розлюбили шансон і стали менше слухати Стаса Михайлова. Однак поряд із цим їм все більше подобається танцювальна музика і новинки українського гурту "Гриби".

Дослідження "Яндекс.Музика" охопило призначені для користувача запити за 2014 рік, 2016 і початок 2017. Відповідно до джерела, Стас Михайлов "впав" у загальному рейтингу з 10-го на 30-е місце. Його колега Олена Ваєнга - з 20-го на 75-е. Удвічі знизилася популярність Михайла Шуфутинського і Олександра Розенбаума.

Варто зазначити, що загальна місячна аудиторія "Яндекс.Музика" і "Яндекс.Радіо" перевищує 20 млн чоловік.

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...

У ДТП в Варшаві загинули двоє українців

субота, 4 травень 2024, 19:28

У Варшаві в ДТП загинули «найімовірніше» двоє українців та білорус. Про це повідомило агентство PAP у суботу, 4 травня, з посиланням на речника Окружної прокуратури у Варшаві Шимона Банну, передають Патріоти України. У повідомленні йдеться, що аварія с...