Реакція 10-місячної дівчинки на появу улюбленої кішки підкорила мережу (відео)

Цей зворушливий і смішний ролик під назвою "Малятко любить кішку" став рекордсменом і за 5 днів набрав більше 1 млн переглядів.

Реакція 10-місячної дівчинки на появу улюбленої кішки підкорила мережу. Фото: mistercoon.ru.

Наші домашні улюбленці дивним чином відчувають і передають всю гаму почуттів, характерних для господарів. Спілкування кішок і собак з маленькими дітьми - взагалі супер-мімімішна тема. Тільки подивіться на реакцію малятка на появу її улюблениці - кішки! Це відео підкорило користувачів Youtube, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як тільки мама з кішкою на руках наближається до ліжечка, личко 10-місячної дівчинки осяває усмішка, очі округлюються, ручки і ніжки так і ходять ходором від захвату.

Молодий тато на прізвище Мерклі не раз викладав відео з дитинкою на YouTubе, але саме цей зворушливий і смішний ролик під назвою "Малятко любить кішку" став рекордсменом і за 5 днів набрав більше 1 млн переглядів.

Коли кішку кладуть в дитяче ліжечко, дівчинка просто регоче від радості! Дивлячись на таку любов, можна припустити, що першим словом дівчинки буде не "мама" або "тато", а "киця".

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...