Реакція дітей на смак лимона стала хітом мережі (відео)

Дивлячись ці кадри, все ж ловиш себе на думці, що приколи приколами, а батьки могли б вибрати собі іншу причину для веселощів!

Малюк куштує лимон. Скріншот.

З'їсти лимон, і не скривитися - практично нездійсненне завдання для будь-якої людини. А що буде, якщо запропонувати цей цитрусовий малюкові, який навіть не здогадується про те, який у нього смак? Батьки декількох маленьких дітей вирішили перевірити це, тримаючи в руках відеокамеру, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відеоролик переглянули вже понад 15 мільйонів користувачів. Однак деякі в коментарях відзначили, що нічого позитивного в відео немає, адже діти довіряють своїм батькам, а вони їх так жорстоко обманюють.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...