Реакція окупантів не змусила себе чекати: Українську телевежу на кордоні із Кримом підірвуть – Держдума

Так званий депутат Козенко, обраний по Сімферопольському одномандатному округу запевнив, що кримчани мають можливість дивитись українське ТБ та слухати радіо в інтернеті, однак, за його словами, таких бажаючих у Криму з кожним днем все менше і менше.

Будівництво телевежі на Чонгарі. Фото:http://vgolos.com.ua/

У п’ятницю, 2 грудня, на адміністративному кордоні з окупованим Кримом почали встановлювати телевежу, яка має за два тижні розпочати повноцінне українське мовлення на півострові. На таку подію вже відреагували окупанти. Андрій Козенко, депутат Державної Думи РФ, обраний по Сімферопольському одномандатному округу, прокоментував виданню Крим 24 повідомлення ЗМІ про те, що українська сторона розпочала будівництво 150-метрової телевежі для мовлення на Крим, зазначають Патріоти України.

Депутат запевнив, що кримчани мають можливість дивитись українське ТБ та слухати радіо в інтернеті, однак, за його словами, таких бажаючих у Криму з кожним днем все менше і менше.

"Проте, я думаю, що кримчанам все-таки не вдасться побачити блакитний (у всіх сенсах) вогник з української Ради у своїх телевізорах, оскільки телевежу на Чонгарі з великою ймовірністю чекає доля підірваних терористами Меджлісу електроопор — вона буде знищена: або вітром, або чиновниками, які зекономлять на її будівництві, або тими ж божевільними радикалами, які окопалися в Херсонській області. Все, до чого торкається нинішня українська влада, руйнується і знищується, найчастіше самою владою", — заявив Козенко.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...