"Реально режет глаз. Дикое сочетание": Російську актрису звинуватили в підтримці України через колір її вбрання (фото, відео)

Чулпан Хаматова прийшла на прямий ефір однієї з передач у блакитному светрі та жовтій спідниці.

Чулпан Хаматова своїм вбранням викликала бурю у російської вати. Фото: скріншот

Відома російська актриса Чулпан Хаматова спровокувала справжню бурю в соцмережах своїм вибором наряду для прямого ефіру ток-шоу. Багато користувачів навіть звинуватили її в підтримці України. Про це пише Обозреватель, інформують Патріоти України.

Разом з ще одним провідним актором театру "Современник" Сергієм Гармашем Чулпан, а також їх молода колега Вікторія Романенко прийшли на шоу "Вечірній Ургант" на "Першому каналі" російського ТБ.

Хаматова здивувала багатьох своїм виглядом - светр блакитного кольору і пишна жовта спідниця викликали неоднозначну реакцію у користувачів соцмереж. Багатьом на розум відразу ж прийшов колір українського прапора.

Деякі підписники припустили, що таким чином актриса вирішила висловити підтримку переможниці "Євробачення" Джамалі. Інші вирішили, що Хаматова змінила свої смаки.

"Народна артистка Росії !!! Я була про неї кращої думки!", "Реально ріже око. Дике поєднання", "Жовто-блакитна стрічка офіційний символ синдрому Дауна, це була своєрідна підтримка ... причому тут Україна? Заспокойтеся!", "Народ, ви серйозно? тепер поєднання жовто-блакитного це провокація? Так сонце - жовте, небо - блакитне. Якийсь масовий психоз", "Зате нікому не спало на думку обговорити щось інше. Наприклад, ноги другої дівчини", - обговорювали вбрання Хаматової фоловери.

Є й такі, які в кольорі вбрання актриси пропонують не розглядати будь-які знаки, вважаючи, що поєднання блакитного і жовтого в одязі зараз є досить модним трендом.

"Та не шукайте ви в цьому ніякого прихованого підтексту, жовтий і блакитний зараз в тренді", - пишуть користувачі соцмереж.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...