Рекет "по-крымнашенски": У центрі Ялти "ввічливі люди" відібрали майно у підприємця

Новоявлені рекетири виявилися наближеними нинішнього мера Ялти.

Сігвеї. Фото: gyrox.ruРосійська окупаційна влада півострова починає грабувати туристів прямо в центрі Ялти. Поліція мовчить – говорить, що складу злочину немає, повідомляють Патріоти України з посиланням на replyua.

Інцидент стався кілька днів тому прямо на ялтинській набережній. Чоловік, який приїхав до Криму на літо з Росії, привіз з собою чотири сігвея, вартість кожного з яких оцінюється в сто десять тисяч рублів. Він катався на них сам, а також здавав в прокат своєї знайомої – підприємцю Ялти, яка зареєструвала свій бізнес в установленому порядку і платить податки.

В один із днів на набережну прийшли "ввічливі люди", і відібрали всі чотири сігвея прямо у переляканих дівчат-туристок, які каталися на них. На питання власника про те, що відбувається, вони відповіли: "Хто ти такий? Тут всі ми вирішуємо".

Як повідомила його знайома, ці люди є наближеними до глави ялтинської адміністрації Андрія Ростенко. За словами потерпілого, сігвеї були куплені в РФ і на них є всі документи – незважаючи на це, те, що трапилося, не здалося співробітникам поліції Ялти правопорушенням. Учасники інциденту вважають, що так оточення мера Ялти "збирає" йому на майбутню передвиборну кампанію.

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...