Рекет повертається: на Кіровоградщині молодчики в масках у відкриту оббирають фермерів

Назад у дев'яності.

Рекет. Фото: fraza.ua

В Україні вже у відкриту доять прибуткові підприємства. Приклад тому - наїзд на с/г компанію "Асоціація "Південна" в Кіровоградській області. На територію компанії заїхали близько сотні молодиків у масках і заявили, що у них є рішення суду, після чого почали КамАЗами вивозити насіння соняшнику. Поліцейські, що прибули на місце події, не втручалися, передають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

"Вся продукція здається на відповідальне зберігання уповноваженій особі Ідоренко Євгену Андрійовичу 1985 р.н., паспорт якому видано Кіровоградським РВВС 29.12.15. Тобто паспорт зовсім свіжий, і виданий він в той самий день, коли було прийнято рішення суду про вивезення насіння з нашого підприємства", - говорить власниця "Асоціації "Південна" Анна Рибальченко.

Пан Ідоренко зі свіжим паспортом є представником компанії ТОВ "Новотект-Інфо", і нібито на її склади в селі Високі Байраки вивозиться продукція. Але в "Асоціації "Південна" на цей рахунок є сумніви, які перевірити поки неможливо.

"Продукцію, швидше за все, відвезуть у невідомому напрямку. А якщо будуть розбиратися, то відповідальність понесе лише пан Ідоренко зі свіжим паспортом, якого ще потім спробуй відшукати", - говорить Рибальченко.

Свавілля, якому піддалася "Асоціація "Південна", може послужити поштовхом для початку цілого ряду рейдерських захоплень на інших фермерських підприємствах, якщо в ситуацію не втрутяться представники влади та громадськість.

"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...