Вимагав частку доходів: На співака DZIDZIO напав рекетир

​Артиста на виході з авто зустріли троє чоловіків, один з яких раніше вимагав гроші у компанії DZIDZIO.

DZIDZIO. Фото: Кореспондент.

Напад на артиста Дзідзьо організував чоловік на ім'я Михайло Мєшков, якому колишній учасник групи нібито перепродав свою частку в компанії DZIDZIO. Про це повідомила PR-менеджер групи Лілія Слюсар, передають Патріоти України.

"Колишній учасник групи Олег Турко нібито продав свою частку (25%) нашої компанії певній людині - Михайлу Мєшкову. Але ми ставимо під сумнів правомірність цього продажу, оскільки нам не були надані докази про продаж, тому не можемо сказати, що ця операція була законною" , - розповіла Лілія Слюсар.

За її словами, Мєшков неодноразово приїжджав в їх офіс з заявами про те, що він є співвласником компанії DZIDZIO, і вимогами, щоб йому виплачувалася частка від доходу. Лілія додала, що вони просили у Мєшкова надати докази продажу йому частки компанії, проте так і не дочекалися відповідних документів.

Згодом Мєшков перейшов до прямих погроз про нанесення тілесних ушкоджень Дзідзьо і іншим учасникам групи. І, судячи з усього, тепер рекетир виконав свої погрози. Вранці 28 грудня біля Дзідзьо був ранковий ефір на радіостанції, однак артист так і не зміг зайти в будівлю, оскільки після виходу з авто його зустрів Мєшков в компанії ще з двома невідомими чоловіками.
Джерело: ТСН.ua

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...