Реквієм по "КаZантипу": Чим були для фанів електронної музики "республіка" та її фестиваль?

Це було неймовірне і нетривіальне явище від початку і до кінця.

Пожежа на колишній території "КаZантип". Фото: ФейсбукКілька днів тому сталася пожежа на пляжі в Криму, у поселенні Поповка – саме там раніше проводили фестиваль електронної музики під назвою "КаZантип", - повідомляють Патріоти України про інформацію Радіо Свобода.

Майданчик згорів 17 липня, а у березні цього року російський прокурор Криму Наталія Поклонська заявила, що «наркофестивалю не місце в Криму». Чим був для фанів електронної музики фестиваль «КаZантип», яким музичним символом він був? На це запитання відповів Влад Фісун – ведучий радіо «Аристократи» та діджей.

– Я, по-перше, вважаю, що це було дуже неймовірне і нетривіальне явище від самого початку і, мабуть, до самого кінця. Але воно пройшло свій шлях, той, який у поп-культури можна назвати шляхом життя. Тобто це коли щось народжується, щось, що викликає дуже великий ентузіазм, дуже велику надію, потім воно перетворюється на досить масове явище і потім воно, як і майже всі живі організми, має піти. І «КаZантип», його закінчення, цілком логічне.

Тому що в якийсь момент він перейшов межу творчого закладу, творчої події і перетворився на якусь дуже таку комерційну і конвульсивну історію, котра почала жити більш таким розрахунковим життям, аніж творчим.

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...

Познайомились на передовій: Ексдепутатка парламенту Норвегії, яка воює за Україну, вийшла заміж за українського військового

субота, 4 травень 2024, 13:14

Сандра Андерсен Ейра, колишня депутатка Стортінгу, яка бореться за Україну від початку повномасштабного вторгнення, вийшла заміж за командира "Джабарі". Пропозицію коханій військовий зробив ще торік, а 24 квітня вони одружилися. Церемонія пройшла в тіс...